Zbog svade u prometu zaradili prijave

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Rovinjska je policija, provedenim izvidima, utvrdila da su 52-godišnjak iz Rovinja i 20-godišnjakinja iz Rovinjskog Sela pocinili prekršaje iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Do prekršaja je došlo jucer oko 18,40 sati u Ulici Vijenac Franje Glavinica u Rovinja. 52-godišnjak se nalazio u koloni vozila, a u automobilu iza njegovog nalazila se 48-godišnja vozacica iz Rovinjskog Sela, zajedno sa svojom djecom, 22-godišnjakom i 20-godišnjakinjom.

U jednom trenutku, nakon što je kolona neko vrijeme bila zaustavljena, 48-godišnjakinja je zatrubila, a 52-godišnjak joj je na to neprimjereno gestikulirao prstom. Muškarcu je istom gestom odgovorila 20-godišnjakinja, što je njega izrevoltiralo te je izašao iz vozila i poceo vikati na obitelj, sprjecavajuci im odlazak.

Nakon što je 48-godišnjakinja ipak uspjela krenuti, 52-godišnjak je pljunuo na njenog sina i krenuo svojim vozilo za njima. Kada je žena primijetila da ih muškarac slijedi, skrenula je na parkiralište policijske postaje, a za njom je stigao i 52-godišnjak, koji je tada prestao s protupravnim ponašanjem.

U redovnom postupku slijede optužni prijedlozi, i to protiv 52-godišnjaka za drsko ponašanje, a protiv 20-godišnjakinje za narušavanje javnog reda i mira. (GI)


Podijeli: Facebook Twiter