Zbog reda pred WC-om odlazile s koncerta

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Osam tisuca, deset tisuca, neki kažu i više ljudi pohodilo je Arenu u subotu ne bi li nakon deset godina uživali u pjesmama legendarnog i Puli dragog gosta ?orda Balaševica.

Ali, "uživancija" u višesatnom cekanju u beskonacnom redu za ulazak u Arenu ispred jednih od samo dvoja otvorena vrata sigurno ne služi na cast ni organizatorima ni domacinima. Još gore je bilo unutra oko jedina dva šanka u Areni, tim više što su na ulazu posjetiteljima oduzimane i plasticne boce s vodom.

Poseban "doživljaj" bio je pak pokušati doci do jednog od samo dva ženska toaleta, pred kojima su cupkajuci stajale žene trudeci se izdržati do dolaska na red. One koje to nisu uspjele, napustile su Arenu usred koncerta, što je u jednom trenutku i Balaševic primijetio.

I dok je za otvaranje i najmanje periferijske krcme ugostitelj dužan osigurati sanitarni cvor, pulska sramota se ponavlja u Areni prilikom svake manifestacije. Možda ce se nešto i riješiti kada mjehur popusti supruzi ili kceri nekoga tko je za rješenje ovog pitanja i zadužen.


Podijeli: Facebook Twiter