Zbog ozljede Alen Pamic danas u Pulu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ozljede su postale velika prijetnja pulskom prvoligašu. Nažalost, jucer se zakuhalo s Alenom Pamicem. Nakon stanke zbog udarca u mišic koji je dobio još u susretu protiv Toma na Drosini, jucer je ujutro najstariji sin trenera Pamica konacno krenuo s vježbanjem. No, nakon treninga mišic mu je natekao i igraca su hitno odvezli u bolnicu u Celje na nove kontrole. Epilog je da ce se Alen Pamic danas vratiti u Pulu.

- Ljut sam, jako sam ljut. Lijecnicka nam je služba, ne prvi put, zakazala - sipao je gorcinu s Rogle Igor Pamic.- Nakon udarca koji je Alen dobio još protiv Rusa nije mu napravljen ultrazvuk i sad se sve zakompliciralo. Danas ga odmah vracamo u Puli i šaljem ga kod somatopeda Stanislava Peharca da se napravi magnetna rezonanca. Ispada da ce Alen zbog jednog udarca ostati dva tjedna izvan travnjaka. Ozljeda je ovo koja je stigla u najgorem trenutku, jer sad slijedi posljednja faza priprema, uigravanje po linijama i rad na taktici.

Trener Pamic je u nekoliko navrata posljednjih dana napominjao kako mu strašno nedostaje Alen u igri, što se vidjelo i po rezultatima protiv ukrajinskih prvoligaša. S obzirom na to da Andelkovic i Bacelic Grgic nemaju pravo nastupa protiv Hajduka, mogucnost da tu utakmicu zbog ozljede preskoci ili je doceka nepotpuno spreman Alen Pamic velika je prepreka zeleno-žutim ambicijama.

Kako sad stvari stoje, protiv Hajduka bi trener Pamic mogao zaigrati bez trojice od cetvorice igraca koji su proljetos radili prevagu u pulsku korist. Bez Pamica, Bellea i Bacelic Grgica, a samo s Križmanom. (R. CAR)


Podijeli: Facebook Twiter