Zbog ilegalnog pištolja 10 dana zatvora

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pulski Prekršajni sud na 10 je dana u zatvor poslao Puljanina G. G. (38) koji je u nedjelju oko 4.25 sati zatecen s pištoljem u prepunom klubu Uljanik.

Kako je rekao Valter Opašic iz PU istarske, nakon što je policiji u nedjelju dojavljeno da u diskoklubu jedna osoba posjeduje pištolj policijski su službenici tamo zatekli 38-godišnjaka kojem su oduzeli oružje i uhitili ga. Policija je utvrdila da je Puljanin pocinio više prekršaja iz Zakona o oružju. Medu ostalim, za pištolj nije posjedovao dozvolu, a u njemu se nalazilo i pripadajuce streljivo. Inace, G. G. je od ranije poznat policiji po prekršajima iz zakona o javnom redu i miru.

Medutim još se istražuje je li Puljanin prije dolaska policije pištolj izvukao i njime prijetio jednom od zaštitara kluba, cime bi se moglo utvrditi je li pocinio neko kazneno djelo ili ne.

Naime, kako su nas u nedjelju izvijestili ocevici koji su se našli u Uljaniku, G. G. je navodno nakon naguravanja s jednim posjetiteljem i intervencije redara izvukao pištolj i usmjerio ga prema redarovoj glavi. Ocevici tvrde da je nakon kraceg razgovora G. G. spremio pištolj i izašao s redarima izvan objekta, nakon cega je uhicen.


Podijeli: Facebook Twiter