Zbog hukanja Belleu Dinamo tanji za 35.000 kuna

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Zbog hukanja Dinamovih navijaca prvotimcu Istre 1961 Henriju Belleu na nedavnoj Kup utakmici u Puli, Disciplinska komisija Hrvatskog nogometnog saveza danas je donijela odluku o kažnjavanju Dinama zbog neprimjerenog ponašanja dijela navijaca.

Disciplinska komisija sankcionirala je Dinamo novcanom kaznom u iznosu od 35.000 kuna jer su na utakmici Hrvatskog nogometnog kupa u Puli 18. veljace osim hukanja crnoputom igracu Istre 1961 bacali baklje. (M. VUKŠIC)

Beblek potpisao

Pazinski golman Vedran Beblek, pristigao iz Karlovca, potpisao je u utorak dvogodišnji ugovor s Istrom 1961 i postavši deseto zimsko pojacanje. Time je pulski prvoligaš kompletirao golmansku trojku za ovo proljece, jer sada trener Igor Pamic ima na raspolaganju Prskala, Mancea i Bebleka. Trenutno tim redom, jer je odlicnim obranama u posljednje vrijeme Andrej Prskalo zaslužio "jedinicu". (R. CAR)

Srebric sutra na Drosini

Glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebric u srijedu ce boraviti u Puli da bi s vodstvom pulskog prvoligaša i predstavnicima Javne ustanove Pulasport razgovarao o detaljima priprema prijateljske utakmice reprezentacija Hrvatske i Estonije. Ta bi se utakmica trebala 25. svibnja igrati na Gradskom stadionu Aldo Drosina i bit ce to posljednji domaci ispit izabranika Slavena Bilica uoci odlaska na EURO u Poljskoj i Ukrajini. Nakon toga vatreni ce odigrati još samo utakmicu s Norveškom u Oslu. (R. CAR)


Podijeli: Facebook Twiter