Zaz iz Bocarskog seli u Dom sportova

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Zagrebacki koncert popularne francuske pjevacice i kantautorice Zaz, najavljen za 3. lipnja u Bocarskom domu, zbog velikog zanimanja publike održat ce se na isti dan u velikoj dvorani Doma sportova, najavili su u srijedu organizatori, izdavacka kuca Menart.

- Koncert seli u veci prostor zbog nezapamcenog interesa i rekordne rasprodaje karata za Bocarski dom u samo cetiri tjedna, rekao je na konferenciji za novinare Branko Komljenovic, direktor Menarta, ujedno i izdavaca nosaca zvuka Isabelle Geoffroy, poznatije kao Zaz.

- Prije nego što je pocela prodavati albume u milijunskoj nakladi Zaz je bila stalni izvodac po francuskim klubovima i ulicama, ona nije nikakav dizajnirani projekt, rekao je glazbeni kriticar Hrvoje Horvat, koji smatra da ce ona na svom koncertu i domacim izvodacima pokazati da se danas ne mora nužno govoriti engleski za uspjeh na svjetskoj glazbenoj sceni.

Francuska pjevacica i kantautorica proslavila se hitom "Je veux", a njezin glazbeni miks jazza, šansone i gipsy swinga uz jedinstven glas osigurao joj je obožavatelje diljem svijeta. Glazbeni poceci Zaz bili su na pariškim ulicama, a pozornost publike i kritike privukla je prije dvije godine.

Nakon što je studijski album "Zaz" zauzeo vrhove glazbene ljestvice najprodavanijih izvodaca, proslavljenu pjevacicu nerijetko se naziva najboljim francuskim izvoznim proizvodom i svojevrsnom ambasadoricom francuske kulture i jezika. Nakon prvog albuma, nedavno je izašao i live album s bogate koncertne turneje pod nazivom "Sans Tsu Tsou".

Ulaznice su u prodaji od cetvrtka, cijena je i dalje 220 kuna (za parter i tribine), te 350 kuna za 200 VIP mjesta. Oni koji su vec kupili ulaznicu za Bocarski dom dobit ce mjesto na parteru velike dvorane, no, ako žele, mogu do 25. travnja zamijeniti ulaznicu za tribine. Cijena ulaznice na dan koncerta bit ce 250, odnosno 400 kuna.


Podijeli: Facebook Twiter