Završne pripreme za dolazak Dinama na Veli Vrh

"Šminkanje" terena za spektakl (D. RAMIĆ-KOVAČIĆ)
"Šminkanje" terena za spektakl (D. RAMIĆ-KOVAČIĆ)

Tivoli se zadnjih dana pretvorio u – gradilište. Iako neumorni pljuskovi sve više otežavaju posao, atmosfera je maksimalno radna, na travnjaku i oko njega odvija se neuobičajena strka. Čak i slučajnom namjerniku palo bi na pamet da se na Velom Vrhu sprema nešto veliko.

Uz granice lokalnog igrališta jučer i danas postavljaju se montažne tribine ukupnog kapaciteta 1.400 sjedećih mjesta, jer toliko se posjetitelja očekuje na sutrašnjoj utakmici. Šesnaestina je finala nogometnog Kupa Hrvatske, natjecanja koje otkriva svoju draž dok u dvorištu lokalnog niželigaša gostuje aktualni prvak države. Na jednoj strani Veli Vrh, a na drugoj - Dinamo. 

- Ovo je velik događaj za naš mali klub i učinit ćemo sve da ga dostojno obilježimo. Financijski smo se našli pred zahtjevnom zadaćom, jer naš je proračun oko 150 tisuća kuna, a troškovi organizacije blizu stotinu, no zahvaljujući brojnim donatorima, Javnoj ustanovi Pula Sport i Gradu Puli, već sada sam siguran da će organizacija biti vrlo pristojna. Vjerujem da će državni prvak s Velog Vrha otići zadovoljan prijemom. Da li i rezultatom, za to će se pobrinuti naš trener i njegova momčad – najavljuje Dino Zgrablić, jedan od članova klupske Uprave. (D. RAMIĆ-KOVAČIĆ)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter