Završna predstava plesnog studija Zaro

Plesni studio Zaro (D. MEMEDOVIĆ)
Plesni studio Zaro (D. MEMEDOVIĆ)

Prepuna dvorana Dječjeg kulturnog centra u srijedu navečer ugostila je završnu predstavu polaznika plesnog studija Zaro. Mnoštvo roditelja, baka i djedova te ostale rodbine došli su vidjeli što su njihovi najmiliji ovoga puta spremili.

A točaka i polaznika bilo je zbilja puno, tako da je produkcija podijeljena u dva dijela - najprije su se predstavili najmlađi, a potom oni stariji. Veseli kostimi, dražesni pokreti i maštovite koreografije oraspoložili su publiku koja je mlade plesače ispratila velikim aplauzom i ovacijama.

Koreografije su bile vrlo različite, bilo je tu elemenata klasičnog baleta, hip-hopa, modernog plesa, ritmičke gimnastike i drugih vrsta plesnog izražavanja. Oni najmlađi izmamili su aplauze jer su bili silno dražesni i nježni u pokretima, dok su oni nešto stariji pokazali da su iz godine u godinu sve bolji, sigurniji i uvježbaniji. Najmlađi su vježbali tek dva-tri mjeseca pa njihov trud zaslužuje još veće pohvale.

Polaznike su uvježbale i koreografije osmislile voditeljice Kristina Vranković, Tina Đurišić i Paola Šimunović. (V. BEGIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter