Završio na žardinijeri

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U sudaru dva automobila na Arsenalskoj ulici u Puli u petak oko 22 sata evidentirana je materijalna šteta bez ozlijedenih osoba.

Nesreca se dogodila kada je Rjecanin R. J. (33) upravljajuci Renaultom rijeckih oznaka Arsenalskom u smjeru Ulice Riva neoprezno zapoceo skretanje u lijevo bez da je provjerio i propustio automobile s prednošcu prolaska. U tom se trenutku iza njega nalazio vozac Audija pulskih oznaka, 34-godišnji V. F. Iz Pule, koji se kretao u istom smjeru, a u tom je trenutku krenuo  pretjecati Rijecana.

Uslijed neoprezne vožnje Rijecana i istovremenog pretjecanja Puljanina došlo do sudara prednjeg djela Renaulta u prednju bocnu stranu Audija. Od siline udarca Audi je odbacen na nogostup a potom je udario u stup javne rasvjete i betonsku vazu na koju se i popeo automobilom.

Protiv obojice vozaca slijedi podnošenje odgovarajucih optužnih prijedloga zbog pocinjenih prekršaja u prometu. Policija je obavila ocevid, a najveci je problem predstavljao nacin na koji skinuti Audi sa betonske vaze. (M. S.)

 


Podijeli: Facebook Twiter