Zatvorene ulice oko Arene, duže radno vrijeme kafića

U srijedu od 18 do 2 sata bit će zatvorene za promet ulice oko Arene (M. ANGELINI)
U srijedu od 18 do 2 sata bit će zatvorene za promet ulice oko Arene (M. ANGELINI)

Kao i na dosadašnjim manifestacijama koje se održavaju u Areni gradska uprava izdala je suglasnost za privremenu regulaciju prometa oko Arene u srijedu te za 4. rujna, odnosno na dan otvaranja Outlook i Dimensions festivala, prema kojoj će oko Arene privremeno biti preusmjeren promet motornih vozila u razdoblju od 18 do 2 sata.

Promet će biti zatvoren za vozila na sljedećim prometnicama: u Istarskoj ulici od raskrižja sa Scalierovom ulicom do Trga Nimfej, na dijelu Trga Nimfej od Istarske ulice do Flavijevske ulice, u dijelu Kolodvorske ulice od raskrižja s Ulicom Starih statuta do Trga Nimfej, u Amfiteatarskoj ulici, u Gladijatorskoj ulici na raskrižju s Trgom Ozad Arene, u Scalierovoj ulici od raskrižja s Istarskom ulicom do raskrižja s Trgom Ozad Arene.

Nadalje, gradonačelnik Boris Miletić usvojio je zaključak po kojemu se ugostiteljskim objektima u Puli smještenim na području zahvata PUP-a Stari grad i ugostiteljskim objektima smještenim s obje strane ulica koje označavaju granicu zahvata PUP-a Stari grad, odobrava u srijedu i 4. rujna mogućnost produženja radnog vremena od 6 sati do 3 sata sljedećeg dana. Radno vrijeme na ljetnoj terasi uz ugostiteljski objekt prati poslovanje ugostiteljskog objekta, uz obvezu ugostitelja da se pridržava odredbi Zakona o zaštiti od buke i propisa koji reguliraju javni red i mir. (G. R.)


Podijeli: Facebook Twiter