Zatvoren klub mladih u Potpicnu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Klub mladih u Potpicnu, koji je djelovao u zgradi Mjesnog odbora, u petak je do daljnjega zatvoren zbog demoliranja prostorija tijekom nocnih pijancevanja i divljanja njegovih korisnika, izvijestio je kršanski nacelnik Valdi Runko na posljednjoj sjednici Opcinskog vijeca.

Pojasnio je da ce uskoro biti popravljeni razbijeni prozori te toalet, a za ponedjeljak je najavio popisivanje inventara. Prema rijecima vijecnika Šemse Mujica, naime, iz kluba su vec otudeni kompjutori, televizor te ostala oprema. «Neka svatko uzme što hoce, ali onda cemo stvari rješavati s policijom!», upozorio je nacelnik Runko.

Vijecnici su ustvrdili da u klubu mladih vec duže caruje anarhija: nema odgovorne osobe, voditelja, te je prostor zapravo «svaciji i niciji». "Klub necemo otvarati dok ne utvrdimo kucni red i ne nademo voditelja", kategorican je Runko.

On je, kao opcinski nacelnik, otvorio klub prije šest godina. Mladi su ga, kako doznajemo, uredno koristili svega dvije godine, uglavnom krateci vrijeme društvenim igrama i gledanjem filmova. Potom je sve krenulo nizbrdo, cemu je kumovalo i neslaganje medu mladima.


Podijeli: Facebook Twiter