Zatvara se Monvi

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Od mladih Rovinjaca dobili smo informaciju da ce se zatvoriti zabavni centar Monvi. Kažu da se to ne bi smjelo dogoditi jer ce mjesto za zabavu izgubiti ne samo mladi Rovinja i Istre, vec i mladi turisti, koji ce zbog toga odmor potražiti u drugim destinacijama.

Od mladih Rovinjaca saznali smo i da se kao kompenzacija u zašticenoj priobalnoj šumi Škaraba priprema zabavni punkt koji bi poslovao po uzoru na Zrce, najomiljenije destinacije mladih na sjevernom Jadranu.



Potvrdu smo zatražili od celnika hotelijerske kuce Maistra, koja je vec odavno Monvi dala u zakup. Predsjednik Uprave Maistre Tomislav Popovic u pisanim odgovorima potvrduje nam te glasine. Popovic porucuje da ce zabavni centar Monvi biti otvoren iducu sezonu, ali se ozbiljno razmatra mogucnost njegovog zatvaranja.

Monvi je dugorocno neodrživ s obzirom na stanje u kojem se trenutno nalazi i na njegovu poziciju u blizini hotela Lone, Monte Mulini i Eden te gradskih naselja. Iz Maistre porucuju da bi za zabavni centar ovog tipa trebalo pronaci alternativnu lokaciju. (Aldo POKRAJAC)

VIŠE U TISKANOM IZDANJU OD SUBOTE.


Podijeli: Facebook Twiter