Zatvara se dio 43. istarske divizije

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U Puli ce se, zbog izgradnje kanalizacije u Šijani, u ponedjeljak zatvoriti za sav promet Ulica 43. istarske divizije na dijelu od Punte do Trinajsticeve ulice, osim za autobuse Pulaprometa.

Pristup automobilima na Ininu benzinsku postaju i do poslovnice tamošnje banke bit ce omogucen iz smjera Šijane. Medutim nece biti moguce iz smjera Šijane doci do kružnog toka. Iz 43. istarske divizije u smjeru centra promet ce se usmjeravati na Trinajsticevu ulicu, dok ce promet iz centra prema Šijani biti usmjeren Tršcanskom na obilaznicu.

Prekopavanje Ulice 43. istarske divizije obavljat ce se u dvije faze, od kojih se svaka odnosi na jednu prometnu traku, a trajat ce do kraja ožujka kada ce se ulica ponovno otvoriti za sav promet. S obzirom na utjecaj koji imaju na promet u Puli, radovi ce se maksimalno ubrzati, ali ce ovisiti o vremenskim prilikama i stanju instalacija u samoj prometnici.

Pocetkom travnja zapocet ce radovi na kružnom toku koji ce trajati do kraja svibnja, a promet ce se odvijati u dva prometna smjera prema privremenoj regulaciji.


Podijeli: Facebook Twiter