Zateceni s marihuanom, kokainom, amfetaminima

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Policijski službenici pulske, porecke, pazinske i umaške policije proveli su tijekom proteklog vikenda kriminalisticka istraživanja nad sedam osoba, šestero hrvatskih državljana te jednim Belgijancem. Svi ce u redovnom postupku kazneno odgovarati zbog zloporabe droge. U gotovo svim slucajevima radi se o posjedovanju manjih kolicina.

Pulska je policija u nedjelju izmedu 1 i 2 sata na Verudeli zatekla tri osobe koje posjedovale amfetamine, i to 24-godišnjakinju iz Valbandona i 30-godišnjaka iz Pule koji su imali po gram amfetamina, te 24-godišnjeg Puljanina koji je kod sebe imao 0,8 grama te droge.

Porecka policija je u subotu navecer na Šetalištu Antona Restovica zatekla 19-godišnjeg Belgijanca koji je sa sobom imao 5,25 grama marihuane, a vecer ranije 30-godišnjak iz Novigrada je u Ulici Ive Andrica zatecen s paketicem u kojem je bilo oko 0,95 grama kokaina.

Pazinska policija provela je dva kriminalisticka istraživanja. U suradnji s kolegama iz Umaga provela je kriminalisticko istraživanje nad 30-godišnjakom iz Gracišca, za kojeg je ustanovljeno da je tijekom na podrucju Gracišca prodao nekoliko grama marihuane 20-godišnjaku iz Umagu, kao i da je tom istom mladicu dvaput prodao marihuanu na umaškom podrucju. Stoga ce on odgovarati zbog prodaje droge.

Drugo istraživanje provedeno je nad 36-godišnjakom iz Pazina, kod kojeg su policijski službenici prilikom postupanja u petak u vecernjim satima pronašli oko 49 grama marihuane. (M. VUKŠIC)


Podijeli: Facebook Twiter