Zašto su zatvoreni Maistrini objekti?

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Vrsarska Turisticka zajednica uputit ce Maistri službeni dopis u kojem ce zatražiti informaciju zašto su vrsarski objekti ove turisticke tvrtke zatvoreni te namjeravaju li ih i kada otvoriti, zakljucak je koji su sa šest glasova za i cetiri suzdržana (Maistrinih predstavnika) donijeli clanovi Skupštine TZ-a Vrsara.

Iako ova tocka nije bila na dnevnom redu redovne sjednice, vijest o zatvorenim Maistrinim objektima uoci uskrsnih blagdana i otkazanom teniskom turniru Istarska rivijera izazvala je dosta bure i komentara medu skupštinarima koje su Maistrinu odluku okarakterizirale kao rad protiv opcinskog TZ-a.

Direktor Maistre i clan Skupštine Kristian Šuster na sjednici nije bio prisutan pa se rasprava uglavnom svela na izricanje mišljenja.

Direktorica Ureda TZ-a Natalija Vugrinec apelirala je da se nade dogovor za rješenje ove situacije jer je teniski turnir dugogodišnja tradicija te ce njegovo neodržavanje utjecati na aktivnosti TZ-a i njegov proracun, ali i na rad citavog Vrsara i privatnih objekata.


Podijeli: Facebook Twiter