Zasad 34 ekipe u glavnom turniru

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Polako se širi lista sudionika 29. izdanja malonogometnog turnira "Moja ulica, moja ekipa 2017 - Suzuki Motortech", koji će se od 8. do 25. prosinca igrati u Domu sportova "Mate Parlov". Zasad su se za nastup u glavnom turniru prijavile 34 ekipe, u veteranskom ih trenutačno ima osam, no te bi brojke mogle rapidno početi rasti već od danas, kad će u CB Cabahia organizatori prosinačkog haklerskog ludila, Udruga Futsal Pula, započeti s primanjem prijava uživo. Prijave će se primati svakim danom između 18 i 20 sati, a usto će i dalje biti aktivne preostale dvije opcije, poziv na broj mobitela 098/130-5244 svakim radnim danom od 9 do 14 sati te prijava putem e-maila [email protected]. Kotizacija za nastup na oba turnira je identična i iznosi 400 kuna, a moći će se platiti zaključno s 1. prosincem kad će se, također u CB Cabahia, održati izvlačenje parova.

Što se tiče Mini ulice tu je, barem što se tiče organizacijske strane, sve zgotovljeno i utakmice mogu započeti već danas. Za razliku od prijašnjih deset godina, ove će godine klinci imati dva svoja turnira, jedan za djecu do 11 i drugi za one do 15 godina starosti. U oba uzrasta nastupit će po 24 istarska nogometna kluba koji će biti podijeljeni u osam skupina unutar kojih će subotom i nedjeljom razigravati svaki sa svakim, a potom će pobjednici izboriti prolazak u četvrtfinale. Mini ulica će započeti u subotu 9. prosinca u 9 sati susretom između U-11 ekipa West Štinjana i Galižane, dok će u starijem dobnom uzrastu u 9.25 sati istog dana led probiti Veli Vrh i Galižana.

Sudionici Mini Ulice, U-11, grupa A: Uljanik, Rabac, Istra Tar; grupa B: Žminj, Medulin 1921, Pazinka; grupa C: Istra Pula, Mladost (RS), Barban 2013; grupa D: Jadran, Valbandon, Vrsar; grupa E: Funtana, West Štinjan, Galižana; grupa F: Istra 1961, Smoljanci Sloboda, Buzet; grupa H: Mladost (F), Jedinstvo Omladinac, Ližnjan; grupa H: Rudar, Banjole, Novigrad.

U-15, grupa A: Uljanik, Kaštelir Labinci, Istra Tar; grupa B: Žminj, Pula ICI, Pazinka; grupa C: Istra Pula, Kanfanar, Barban 2013; grupa D: Jadran, Valbandon, Vrsar; grupa E: ŽNK Istra 1961, Veli Vrh, Galižana; grupa F: Istra 1961, Smoljanci Sloboda, Buzet; grupa G: Mladost (F), Jedinstvo Omladinac, Ližnjan; grupa H: Rudar, Banjole, Novigrad. (I. C.)


Podijeli: Facebook Twiter