Zarucnik Frances Bean Cobain isti Kurt

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Kci preminulog pjevaca Nirvane Kurta Cobaina i Courtney Love, 19-godišnja Frances Bean Cobain odlucila se udati za svog decka Isaiaha Silvu, pjevaca grupe The Rambles. Frances Bean i Isaiah u vezi su više od godinu dana, a otkako su zaruceni preselili su se u zajednicku kucu.

"Provest cu ostatak svog života voljeci svog najboljeg prijatelja koji ce me uciniti najsretnijom ženom na svijetu", napisala je na svom Facebook profilu sretna Frances. Isaiah je takoder pred prijateljima nazivao Frances svojom zarucnicom.

Najzanimljivije od svega jest to što mladi glazbenik na nekim fotografijama jako slici Francesinom tati Kurtu. Mladi par ce se nastaniti u Francesinoj kuci u Los Angelesu, koju je nedavno kupila za 1,8 milijuna dolara.

Frances je imala samo 20 mjeseci kada je njen otac Kurt Cobain pocinio samoubojstvo, a od majke se odselila 2009. godine kako bi se o njoj brinula Kurtova obitelj. Courtney Love je poslije priznala da je svjesna da je to bila samo njezina greška i potrudila se ispraviti je. (T. K.)


Podijeli: Facebook Twiter