Zarazni ritmovi u pulskoj Areni

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Odlicna glazba, zarazni ritmovi, velika pozornica sa tri velika videozida i rasplesane publika oznacili su Urban Summer Beats Party koji se u subotnju vecer održao u Areni, a na kojem su glavne zvijezde bili britanski Stereo MCs.

Atmosferu su dobrano zagrijali Dirty Vegas i Crazy Cousinz feat. Kyla predstavivši svoje starije i novije skladbe prepustivši nakon nekog vremena pozornicu clanovima Stereo MCs. Jamming kojeg su priuštili okupljenima pred binom pratio e i VY na platnu, a ritmovi s posljednjeg albuma Double Bubble odzvanjali su do kasno u noc.

Njihov najveci hit "Connected" naišao je na ovacije i zvižduke odobravanja, a ni njihove nove skladbe s predstojeceg, još uvijek bezimenog, albuma nisu prošle nezapaženo. Vidno raspoloženi Stereo MCs okupirali su binu, ali i pozornost svih prisutnih zagrijavši publiku u prohladnoj noci.

Osim audio vizualnog spektakla kojeg je Arena ugostila sinoc, imperativ veceri je bio pokret koji je obuzeo svakog posjetitelja, nekog više, a nekog manje, prepuštenog ritmovima Stereo MCs, Dirty Vegasa i Crazy Cousinza. Oni najuporniji mogli su nakon plesa u Areni nastaviti plesati u beach barovima na Valovinama i Valkanama, te u Qpoli u centru grada.


Podijeli: Facebook Twiter