Zarazan disko štih nove Dogme

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Obožavatelji pulske grupe Dogma napokon su docekali njihov novi album "3" koji je službeno pušten u prodaju. Službena promocija novog albuma održana je u srijedu na terasi Doma oružanih snaga uz domjenak za bliske prijatelje i suradnike. Frontmen grupe Sandro Pettener pozdravio je okupljene i ukratko prepricao njihov put do nastanka albuma uz novopridruženog clana, gitarista Davorina Poropata.

- Htjeli smo napraviti jednostavnu promociju, bez pompe, jer nismo takvi. Puno nam znaci ovaj izlazak albuma jer smo ga dugo radili sazrijevajuci skupa s njim. Singlovi "Nova moda" i "Parapapa" su nastali u zadnjih nekoliko mjeseci rada na albumu i baš oni su bili taj posebni dodatak koji mu je dao odredeni štih, kazao je Pettener.

Nakon ležernog predstavljanja i zahvala sponzorima, medijima i svima koji su sudjelovali u nastanku albuma "3", uslijedio je domjenak uz degustaciju vina Trapan te ugodno druženje uz zvukove novog albuma u pozadini. Nakon puštanja albuma, uslijedilo je i prikazivanje spota za drugi singl "Parapapa" snimljenog u Istarskom narodnom kazalištu - Gradskom kazalištu Pula. Album "3" snimljen je u pulskom Studiju Partyzan uz producenta Edija Cukerica dok je mastering odraden u americkom Studiju West West Side Music.

Svoje live nastupe Dogma ce obogatiti i vizualnom komponentom, tako da ce na bini uvijek imati i videozid na kojem ce se projicirati i razni sadržaj, a što ce pokazati na prvoj koncertnoj promociji 17. srpnja u Arubi.


Podijeli: Facebook Twiter