Zaprosio djevojku preko križaljke

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon što je Marlowe Epstein (31) riješila križaljku u Washington Postu šokirala se vidjevši da je namijenjena njoj. U jednom redu je pisalo "Marlowe Epstein", a u drugom "Hoceš li se udati za mene?". Corey Newman (28), na srecu, nije dugo trebao cekati odgovor.

Corey je nekoliko mjeseci razmišljao o posebnim zarukama. Uspio je uz pomoc tvorca križaljki iz Washington Posta Boba Klahna.

Subotnje jutro pocelo je kao i obicno. Marlowe je skuhala kavu i sjela na kauc kako bi riješila križaljku, piše Daily Mail. Ništa joj nije bilo sumnjivo dok nije došla do 37 vodoravno. Pitanje je bilo "Zaljubljeni Shakespeare", a odgovor "Marlowe". Na 39 vodoravno stajalo je "Scenarist Casablance, Julius ili Philip", a rješenje je bilo "Epstein".

"Jesam li poludjela?!", rekla je Marlowe prije nego što je došla do najbitnijeg pitanja. Na 51 vodoravno pisalo je "Rijeci koje idu s odredenim prstenom".

"Hoceš li se udati za mene?", zbunjeno je rekla Coreyju koji je u ruci vec držao dijamantni prsten, kleknuo i ponovio pitanje.

"Bila sam van sebe. Zaista je impresivno to izveo", rekla je poslije. Corey je planirao križaljku za nedjelju, ali u zadnji tren su otkrili da idu na put pa je morao sve prebaciti na subotu.

Telefonom je dogovorio zarucnicku križaljku za prvo izdanje i ujutro skoro ostao bez novina jer su bile rasprodane. Na kraju je posudio jedne novine koje je našao ispred susjedovih vratiju. Obecao im je vratiti novac s kamatama.


Podijeli: Facebook Twiter