Zaprijetila Djedu Mrazu: ili darovi ili život

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Želje što ih u pismima djeca upucuju Djedu Mrazu tražeci od njega na poklon neku igracku, bicikl i tomu slicno, vecinom su predvidljive i prilicno uobicajene, no 13-godišnja Britanka Mekeeda Austin je, bez sumnje, izuzetak, s obzirom na to da je djedici u svojem pismu zaprijetila da ce ga ubiti ukoliko joj ne donese bar dva poklona s njezina dugackog popisa - medu njima su BlackBerry i "stvarni Justin Bieber", prenosi britanski list Metro.

No to nije jedina Mekeedina prijetnja. Naime, Djedu Mrazu je takoder porucila da ce ubiti i njegove sobove koji vuku sanjke, potom ih ispeci te na Božic pecenkom od sobova pocastiti beskucnike. Mekeedina poruka završava recenicom: "Dobro zapamti...bar dvoje od navedenoga ili si u protivnome mrtav!".

Mekeedina majka Tracey pismo je slucajno pronašla u kcerkinoj školskoj torbi. "Kad sam pronašla pismo, najprije mi se ucinilo smiješnim. No kad bolje razmislim, bolje mi je da joj nabavim bar nešto od onoga što je poželjela, jer uistinu ne želim da Djed Mraz smrtno strada", našalila se 40-godišnja Tracey Austin.

U pismu djevojcice još stoji: "Samo da znaš, ja zapravo više ne vjerujem u Djeda Mraza, ali sam se razbjesnila jer sam pomislila kako ove godine necu dobiti sve poklone koje sam poželjela. Dakle, želim sve što sam napisala, a i ne vidim razlog zbog kojega ih ne bi dobila", porucila je gnjevna Mekeeda Djedu Mrazu.


Podijeli: Facebook Twiter