Zaposlenici Infobipa već su preselili u prostore novog impresivnog kampusa

Norijada u Puli (M. ANGELINI)
Norijada u Puli (M. ANGELINI)

Za hrvatske pojmove jedinstveni Infobipov poslovno-razvojni centar u Vodnjanu svečano se otvara 23. rujna, doznajemo iz uprave ove najveće hrvatske softverske tvrtke. Kampus se prostire na zemljištu veličine oko 17.000 četvornih metara uz cestu prema Galižani, a čine ga poslovna zgrada veličine 5.600 četvornih metara s prizemljem i dva kata, zgrade za privremeni smještaj zaposlenika veličine 1.900 metara kvadratnih, te parkiralište i okoliš. U tijeku je završno opremanje preostalih dijelova interijera te radovi na eksterijeru i okolišu. Uredski prostori su gotovi, pa je tako u protekla dva tjedna na Kampus u Vodnjan preselilo oko 220 pulskih zaposlenika Infobipa koji su dosad radili u uredima u Mletačkoj 12, robnoj kući i Laginjinoj ulici kod Zagrebačke banke.

- Kampus je građen po uzoru na najmodernije IT i sveučilišne organizacije, i bit će ključan za daljnji rast našeg poslovanja i zaposlenika. Timski rad i otvorena komunikacija temelj su za dinamične i agilne IT organizacije kakav je Infobip. Pored samih ureda, u bliskoj budućnosti će se pokrenuti interna menza te sportski sadržaji koje će činiti fitnes dvorana i dva vanjska igrališta, rekao je osnivač i direktor firme Silvio Kutić.

Križevački Radnik je počeo s gradnjom u svibnju prošle godine. Na svečanom otvaranju će se okupiti brojni zaposlenici i poslovni partneri. Utemeljen 2006. u Vodnjanu, Infobip je izrastao u jednu od vodećih platformi za obradu i dostavu poruka za poslovne korisnike, te zapošljava 1.200 ljudi u više od 40 zemalja. Nedavno je u konkurenciji više od 40 tvrtki izabran za najboljeg pružatelja te vrste usluga u 2017. (M. PAVLOVIĆ)



Podijeli: Facebook Twiter