Zaposlenica Grada nadena mrtva u stanu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

"Uzrok smrti Martine Duras Pauletic (32), koja je jucer pronadena mrtva u stanu u zgradi na adresi Sisplac 19, po nalogu dežurnog državnog odvjetnika Mirka Grujica bit ce utvrden obdukcijom, a okolnosti smrti razjašnjavat ce policija", izvijestio je jucer poslijepodne Valter Opašic iz Policijske uprave istarske. Dodao je da je nakon višesatnog ocevida utvrdeno tek da nije rijec o nasilnoj smrti.

Neslužbeno doznajemo da bi uzrok smrti moglo biti trovanje plinom, no policija još ne iskljucuje mogucnost da se radi o suicidu.

Vijest o smrti 32-godišnjakinje, supruge nekadašnjeg kapetana NK Istre Dalibora Pauletica, koja je bila zaposlena kao savjetnica u Uredu Grada Pule, vrlo se brzo proširila Pulom i šokirala mnoge njezine prijatelje i suradnike, ali i stanare Sisplaca 19, koji su prvi posvjedocili ovoj tragediji.

Jedna stanarka ispricala nam je da je vidjela da u ranim poslijepodnevnim satima u zgradu ulaze djelatnici Hitne medicinske pomoci. Na stubištu je potom ugledala i policiju te više osoba koje su utucene i u suzama sjedile pred vratima stana u kojem je Duras Pauletic stradala.

- Osjetila sam nelagodu, baš mi nije bilo svejedno. Bilo je ocito da se nešto ružno dogodilo, rekla nam je stanarka, još pod dojmom tragedije.

Od stanara zgrade doznajemo da je Plinara nedavno postavljala cijevi za prirodni plin, koji medutim još nije uveden u ovaj objekt.

- Djelatnici Plinare su poslijepodne obišli sve stanove i kontrolirali instalacije. Kod nas je srecom sve bilo u redu, rekla nam je jedna od stanarki na adresi Sisplac 19, koja je kazala i da pokojnu Martinu nije vidala ni poznavala.

Martina Duras Pauletic bila je zaposlenica Grada od 2010. godine. (M. KOŠTA, M. VUKŠIC)


Podijeli: Facebook Twiter