Započelo betoniranje skate parka

(M. MIJOŠEK)
(M. MIJOŠEK)

Jučer je u jutarnjim satima započelo betoniranje ploče skate parka u krugu Centra gradskih udruga Rojc, koja će povezati sve dosad postavljene elemente u parku. Po dovršetku betoniranja, bit će potrebno desetak dana da bi očvrsnula konzistencija plohe te će se radovi na izgradnji skate parka u tom razdoblju odvijati minimalnim intenzitetom. Te je radove jučer obišao i gradonačelnik Boris Miletić.

Iz Grada Pule apeliraju na sugrađane koji pokazuju veliki interes za početak korištenja skate parka da se u navedenom razdoblju nikako ne kreću betoniranom podlogom kako ne bi nastala nepopravljiva oštećenja te da bi u konačnici dobili kvalitetnu podlogu za dugotrajno korištenje.

"Dosad je izvršeno ravnanje terena, tamponiranje te postava svih prefabriciranih elemenata koji čine 'kostur' skate parka. Po završetku izgradnje skate parka, pristupit će se nastavku sanacije zida pored parka, kao i sadnja stabala u okolišu Centra gradskih udruga Rojc. Ukoliko vremenski uvjeti budu povoljni, skejteri bi park mogli koristiti u veljači iduće godine", ističu u svom priopćenju nadležni iz Grada Pule.

Vrijednost radova izgradnje i uređenja iznosi oko 1,5 milijuna kuna, a izvode ga Vintijan d.o.o. iz Pule, Pro – Concrete d.o.o. iz slovenskog grada Nova Gorica te 2Move B.V. DJ Goor iz Nizozemske. (B. P.)


Podijeli: Facebook Twiter