Započele prijave za Pustolovni laboratorij profesora Baltazara i RED radionicu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ovogodišnji, 64. Pulski filmski festival s velikim zadovoljstvom okuplja i poziva svu zainteresiranu djecu i mlade da se izravno uključe i prijave na tradicionalne i popularne radionice. Radionica izrade animiranog filma Pustolovni laboratorij profesora Baltazara i ovog ljeta otvara svoja vrata novoj generaciji mladih zaljubljenika u sedmu umjetnost.

Dobrodošli su svi mališani u dobi od 7 do 12 godina željni novih sadržaja, eksperimentiranja i uzbudljivih filmskih podviga. Radionica je zamišljena kao jednotjedni program u kojem se djeca upoznaju s tehnikama izrade i produkcije animiranog filma.

Uz vodstvo Vibora Juhasa i Manuela Šumberca prolaze se svi segmenti razrada priče, scenarija, kreiranja likova i njihovih osobnosti, osnove animacije i produkcije. Radionica će se održati u Circolu - Zajednica Talijana Pula od 12. do 20. srpnja 2017. godine. Kotizacija za sudjelovanje iznosi 400 kuna, dok je za svako sljedeće dijete iz iste obitelji 300 kuna.

RED radionica za digitalnu generaciju se održava na engleskom jeziku, a prijaviti se mogu svi u dobi od 12 do 16 godina.

U Gradskoj knjižnici i čitaonici Pula od 13. do 20. srpnja 2017. godine voditeljica Judita Gamulin polaznicima će održati program koji je podijeljen na praktični i edukativni dio, uz posebna predavanja organizirana u suradnji s vodećim filmskim profesionalcima. Kotizacija za sudjelovanje iznosi 500 kuna, dok je za svako sljedeće dijete iz iste obitelji 400 kuna.

Za obje radionice prijave traju do 28. lipnja 2017. godine ili do ispunjenja kapaciteta putem online prijavnice koja se nalazi na web-stranici Pulskog filmskog festivala.

Sve dodatne informacije mogu se saznati na službenoj stranici Festivala www.pulafilmfestival.hr, dobiti putem e-maila na: [email protected] ili na broj na +385 99 484 29 61. (V. B.)


Podijeli: Facebook Twiter