Započela rekonstrukcija dijela krova Rojca

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Na dijelu krova Društvenog centra Rojc danas je započela rekonstrukcija sjeverozapadnog i sjeverno-centralnog dijela krova površine oko 700 četvornih metara. Radovi obuhvaćaju termoizolaciju krova, novi sloj hidroizolacijske membrane s popratnim limenim opšavima te sanaciju derutnog vijenca krova s dvorišne strane zgrade.

- Grad Pula kroz razne programe i ulaganja u objekte civilnog društva jasno podržava njihov rad i napor doprinosu zajednici. Kao Grad ulažemo sve snage i resurse da bivše vojne zone i objekte stavimo u funkciju, a dobar primjer toga je upravo bivša vojarna Karlo Rojc, u kojoj danas djeluje stotinjak različitih udruga, kazao je gradonačelnik Boris Miletić.

Castrum Pula 97 d.o.o. koji upravlja zgradom DC Rojc je po dobivenoj suglasnosti od strane Grada Pule proveo za ovu rekonstrukciju dijela krova Rojca otvoreni postupak javne nabave. Izvođač je iskusna tvrtka u sanaciji krovova G.R.B. d.o.o. iz Karlovca, a poslove stručnog nadzora obavlja pulska tvrtka M.3D. d.o.o. Vrijednost investicije je 635.000 kn s PDV-om, a planirano vrijeme izvođenja radova je 45 dana. (G. R.)



Podijeli: Facebook Twiter