Zaplijenjeno više od 100 kg skunka

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Na granicnom prijelazu Karasovici izmedu Hrvatske i Crne Gore zaplijenjeno je više od 100 kilograma marihuane, izvijestili su djelatnici Policijske uprave dubrovacko-neretvanske na današnjoj konferenciji za novinare u Dubrovniku.

Kako je istaknuto, na granicnom prijelazu Karasovici jucer oko 8,50 sati ulaznoj granicnoj kontroli pristupilo je teretno i prikljucno vozilo albanskih nacionalnih oznaka, kojeg je vozio 32-godišnji državljanin Albanije, a u vozilo se nalazio i 32-godišnji suvozac, takoder državljanin Alabanije.

Tijekom granicne kontrole u zadnjem dijelu teretnog prostora primijecena je jedna crna torba, a detaljnom pretragom teretnog i prikljucnog vozila pronadene su ukupno cetiri crne torbe u kojima se nalazilo 50 paketa obljepljenih ljepljivom trakom s ukupno 105,75 kilograma droge marihuane, tipa "skunk".

Vrijednost zaplijenjene marihuane procjenjuje se na milijun i 600 tisuca kuna, dok bi u ulicnoj prodaji njezina vrijednost iznosila više od pet milijuna kuna. Vozac i suvozac su uhiceni i dovedeni u policiju na kriminalisticko istraživanje. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter