Zaplijenjeno 830 grama marihuane

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Dva makedonska državljanina od 41 i 62 godine uhicena su u srijedu navecer u Vodnjanu nakon što je policija od njih zaplijenila 830 grama marihuane. Policija je došla u trgovinu u Ulici antifašistickih boraca te ju na temelju naloga Županijskog suda u Puli pretražila.

Nakon što je u posjedu 41-godišnjaka pronadena vrecica s 51 gramom marihuane, u prodajnom prostoru nadena je vrecica s još 463 grama iste droge. Potom su policajci pretražili i kucu u Trgovackoj ulici u kojoj živi 41-godišnjak, u kojoj je otkriveno još nekoliko paketica s ukupno 321 gramom marihuane te precizna digitalna vaga.

Droga ce biti poslana na vještacenje u Centar za forenzicna ispitivanja, istraživanja i vještacenja ''Ivan Vucetic'' u Zagrebu.

Inace, 41-godišnji makedonski državljanin, koji ima status stranca sa stalnim boravkom u Hrvatskoj, s vecom kolicinom droge uhicen je i u listopadu prošle godine.

Zatecen je s 52 grama marihuane, a u kuci u Trgovackoj ulici pronadena su tri paketa i vrecica s ukupno dva kilograma te droge, manja plasticna vrecica s oko 11 grama, kao i vrecica s bijelom praškastom i grumenastom tvari težine dva grama i dvije digitalne vage.

Vrijednost droge koja je lani zaplijenjena 41-godišnjaku bila je procijenjena na 50 tisuca kuna.


Podijeli: Facebook Twiter