Zapažen talent istarske predstavnice Angelice Zacchigna

Miss Istre Angelica Zacchigna
Miss Istre Angelica Zacchigna

U hotelskom kompleksu Solaris kraj Šibenika sutra će se održati izbor Miss Hrvatske za Miss svijeta na kojem sudjeluje i Miss Istre Angelica Zacchigna iz Dajle kojoj se daju dobre šanse da osvoji krunu.

Petnaest finalistica izbora ljepote pripremalo se u Trogiru.

Tijekom pet dana natjecateljice su marljivo radile na koreografijama, iskazivanju svojih talenata, usavršavanju komunikacijskih vještina i fizičkoj kondiciji, a sve pod budnim okom mentora. Davor Garić ih je podučavao komunikaciji i razbijanju straha pred kamerama, plesna stručnjakinja Marina Mihelčić pobrinula se za savladavanje koreografija, Tihana Harapin Zalepugin kategoriju modelinga te Zoran Škugor koji je ocjenjivao talente finalistica.

Prva zadaća bila je fotografiranje portreta kojima će se predstaviti široj javnosti te video-razglednica na kojima će njihova ljepota naglasiti prekrasne vedute povijesnog grada Trogira. Tijekom snimanja natjecateljice su pokazale umijeće poziranja, svoj šarm i svoju osobnost ali i izdržljivost. Večernji sati bili su rezervirani za vježbanje koreografija, dok bi dan započeo tjelovježbom.

Istarska predstavnica Angelica Zacchigna izuzetno se dobro plasirala u svim kategorijama te dobila visoke bodove. Najviše bodova dobila je u kategoriji talent što ne čudi budući da u Trstu studira jazz pjevanje na Conservatorio Giuseppe Tartini u Trstu i na Accademia Musical Theatre gdje pjeva i pleše suvremeni ples. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter