Zamet - Buzet 21:22

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U vrlo neizvjesnom i uzbudljivom susretu rukometaši "Buzeta" uspjeli su na gostovanju u Rijeci upisati prvu ovosezonsku pobjedu, nastavljajuci tako niz neporaženosti na gostujucim susretima.

Svoj prvi zgoditak buzetski su rukometaši postigli u 11. minuti kad je Vrkljanov udarac rijecka obrana skrenula u nebranjeni dio Stevanoviceve mreže (4:1). Buzecani su uspješno držali na distanci "Zametove" napadace, zbog cega su suci cesto dizali ruku za pasivan napad, no bez obrana vratara Petrica bilo im je nemoguce doci do preokreta.

Organizirana obrana na celu s vratarom Petricem omogucila je Gašparu da u pocetku drugog dijela susreta iz kontranapada izjednaci rezultat (10:10 - 33').

Endi Petric je serijom svojim obrana ponovno omogucio svojoj momcadi da se približi na gol zaostatka (15:14 - 40'). Odlican gostujuci vratar i brzi buzetski napad u 49. minuti nakon kontranapada koji je u zgoditak pretvorio Šverko, donijeli su buzetskim "plavima" i prvo vodstvo na susretu (17:18).

Nastavili su buzetski rukometaši s furioznom i atraktivnom igrom koja im je u 51. minuti donijela i najvece vodstvo na susretu (18:21).

U uzbudljivih posljednjih pet minuta susreta obje ekipe nisu uspjele realizirati nekoliko napada, a tek je Šunjic, na kojem su domacini držali "flaster" veci dio susreta, uspio "probiti" vratara ?uricu za veliko slavlje Buzecana koji su po zadnjem sucevom zvižduku poletjeli u zagrljaj stotinjak svojih navijaca što su ih zdušno bodrili tijekom cijelog susreta.

Sportski centar Zamet. Gledatelja: 400. Suci: Dalibor Jurinovic (Zadar) i Marko Mrvica (Biograd na Moru).

ZAMET: ?urica (2+1), Vucko 2, Sakic, Hrvatin 3 (1), Tandara, Cerneka 4, Uzelac, Loncaric, B. Kozina, K. Kozina 2, Stevanovic (7), Kovacevic, Montanari 5 (2), Babic 1, Golik 2 (1), Bracanovic.

BUZET: Petric (12+1), Šverko 2, Prodan, Vukelic 4, Jermaniš, Gašpar 4, Ljubotina, Mavrovic 2, Horvat 2, Vozila 1, Jovic, Šunjic 4 (2), Moranjkic, Sirotic, Vrkljan 5.Sedmerci: Zamet 6 (5), Buzet 4 (2). Iskljucenja: Zamet 4, Buzet 4 minute.


Podijeli: Facebook Twiter