Zamet - Arena 32:43

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Rijecanke osim što su nadigrane, poražene su i s visokom razlikom. Publika je tako vidjela najvecu domacu blamažu Zameta ove sezone, a ispalo je kao da u Rijeci gostuje Podravka, a ne Arena. Gošce su od pocetka povukle ocekivani potez iskljucivši Dinu Havic "flasterom", cime je otupljena rijecka napadacka oštrica.

Gostujuca vratarka Vanja Radic je zaustavila sedmerac Haviceve, ali Rijecanke su vrlo borbenom igrom održavale korak, cak su Tea Linic i Katarina Ježic servirale seriju od cetiri gola za prvo domace vodstvo od dva gola razlike (10:8). Kada su iskljucene Puljanke Mudronja i Gavranic, prilika je za Zamet postala neprilika jer su Puljanke izjednacile.

Na krilima zanosa gošce, koje se doimaju ekipom nasuprot domaceg skupa pojedinki, poletjele su odjednom na pet golova prednosti. U finišu poluvremena sjevnula je serija od cak 6:0, a razlog je i izlazak Katarine Ježic radi ozljede. U 36. minuti je 24:16 za Arenu i da je rijec o boksu mec je tada trebao biti prekinut.

Do kraja susreta Puljanke ne samo da su zadržale prednost, vec je ona i rasla (26:39 u 54'), a najveca je bila minutu prije kraja kada je rezultat bio 43:29 u korist Puljanki, koje su dozvolile domacim igracima da zabiju posljednja tri pogotka na utakmici.

Tanja Kiridžic s 12 pogodaka bila je najefikasnija igracica susreta, a Selena Miloševic može se pohvaliti stopostotnim ucinkom jer je u svih 11 pokušaja bila uspješna.

Unaprijed odigran susret 23. kola Prve lige rukometašica: Zamet - Arena 32:43 (13:19). Dvorana na Zametu. Gledatelja: 150. Sutkinje: Crnojevic i Kostecki - Radic (obje Kutina). Iskljucenja: Zamet 8, Arena 6 minuta. Sedmerci: Zamet 5 (4), Arena 3 (2).

ZAMET: Iskra 3, Brcic 4, Plahinek 2, Vukovic 2, Maric 1, Havic 4, Tabar 1 (1), Toto 5 (3), Smoljo, Stojkovic 3, Tus 1, Linic 2, Šmit, Ježic 2, Šuster 1, Bunic 1.

ARENA: Gaborovic 1, Petretic, Miloševic 11 (3), Kiridžic 12, Maras 2, Jajcevic 3, Benazic 1, Gavranic 2, Radic, Mudronja 4, Nikcevic 7, Kajganic.


Podijeli: Facebook Twiter