Zaljubljeni muškarac provaljivao u zatvor

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Zatvorski zidovi nisu bili nikakva prepreka muškarcu cija je draga služila kaznu u jednoj njemackoj kaznionici. No, provaljivanje u njenu celiju i nije bila najbolja ideja...

Daniele E. (33) uhicen je u studenom dok se penjao po celicnoj ogradi ne bi li provalio u zatvor u kojem njegova djevojka služi kaznu zbog dilanja. Muškarac je u njenu celiju ulazio svaku vecer, dok ga konacno nisu uhitili. Sada ceka sudenje.

Njegov odvjetnik Carsten Ernst smatra da su optužbe za ometanje posjeda pretjerane. ''Zar se nismo mogli samo nasmijati i otkazati sudenje'', komentirao je.

Njegove nocne posjete u minimalno cuvani zatvor prijavile su druge zatvorenice kojima su njihove vruce igrice ometale san, a neke su se bojale da bi muškarac mogao uci i u njihovu celiju i napastovati ih. Nakon pritužbi drugih zatvorenica, osiguranje je postavilo nadzornu kameru da vidi što se dogada.

I tako je Daniele E. pao u ruke pravde.

Ove neobicne provale iznenadile su zatvorsko osoblje. S obzirom da se žena nalazila u minimalno cuvanom zatvoru, par se mogao družiti cijeli dan, no ocito su se nocu osjecali usamljeni.

Stvari su se za Danielea još zakomplicirale, jer se muškarac dovodi u vezu s nizom pljacki benzinskih postaja, a i posjeti djevojci su mu zabranjeni.

Njemacki zatvorski sustav dopušta susrete parovima za koje misle da su u vezi ''koja zaslužuje potporu'', a s obzirom da je njegova draga pri uhicenju navela ime drugog muškarca kao svog partnera, zatvorski sastanci im nisu dopušteni, prenosi Spiegel.


Podijeli: Facebook Twiter