Zalihić zabranio treniranje na Gradskom stadionu

Remzo Zalihić
Remzo Zalihić

U toku jučerašnje trening utakmice s Istrom 1961, do nas je došla vijest po kojoj je predsjednik kluba Remzo Zalihić do daljnjeg zabranio korištenje travnjaka na Gradskom stadionu za sve mlađe uzrasne kategorije. Kap koja je prelila čašu predsjednika Zalihića dogodila se u ponedjeljak kad je na travnjaku treniralo čak osam selekcija, što isti nije mogao izdržati i teren se uvelike uništio. O svemu nam je Zalihić rekao:

- Zabranio sam im jer se treneri ponašaju prema poslovici "vidjela žaba da konja potkivaju, pa i ona podigla nogu". U ponedjeljak su svi odreda, od najmlađih do seniora, bili na terenu, pa je u utorak sličio na oranicu. Seniori treniraju na poligonu kod policije, zakazali smo sve kontrolne utakmice u gostima, sve da bi očuvali teren, a gospodi iz omladinskog pogona je teško pokrenuti guzicu do igrališta kod OŠ Matija Vlačić, Vineža i drugih alternativnih rješenja. Ne čuvam ja teren samo za seniore, na proljeće juniore, kadete i obje pionirske selekcije očekuju utakmice zajedničke lige s Riječanima i Ličanima. Gdje misle igrati?

Ova odluka pokrenula je lavinu nezadovoljstva kod djece i njihovih roditelja, te kod svih trenera omladinskog pogona, pa je šef omladinskog pogona Mauricio Kožljan u svezi toga sazvao tiskovnu konferenciju za utorak u 18.30 sati. (R. FONOVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter