Zakon brace u Domu sportova

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Prvo kolo 21. «Ulice» otvorio je dvoboj izmedu lanjskih finalista i cetvrtih nositelja, MNK «Šijane», kojima su se suprotstavili iskusni hakleri «Uljanik Orfeja». Prvi dio mreže su mirovale, da bi u nastavku proradila «bratska veza» te su se Šijanci plasirali u nastavak natjecanja golovima koje su postigli Veljko i Aleksandar Sabadoš. Uslijedio je neizvjestan dvoboj u kojem tijekom 30 minuta 700-tinjak okupljenih gledatelja u Domu sportova «Mate Parlov» nije vidjelo pogodak, da bi nakon lutrije kaznenih udaraca «Antonija gradnja» u gledalište preselila «socijalce», cetvrtfinaliste iz 2007. godine.

Potom su na parket istrcali Potpicanci, malonogometni prvaci Hrvatske koji su prolazak u drugo kolo ostvarili po «šijanskom» receptu. Naime, i u ovom susretu konacni rezultat bio je 2:0, a golove su bratski podijelili Patrik i Keven Drndic. Cetvrti susret dana završio je s isto toliko golova u mreži «AS Šarica», preko kojih je protutnjala «TNT Pizzeria Matteo». S dva gola Bošnjaka te po jednim Vukovica i Poropata, hakleri iz Malinske «servisirali» su pobjednike iz 2006. godine i odlicnim nastupom najavili kandidaturu za visok plasman.

Na red je zatim došao uzbudljiviji dvoboj izmedu rovinjskih «lavova», finalista iz davne 1990. godine, i «Girotonda». Do tri minute prije kraja strijelci nisu bili aktivni, da bi tada pogocima Barlecaja i Budicina Rovinjci stekli, bar se tako cinilo, nedostižnu prednost. No, s tim se nisu slagali Vodnjanci koji u zadnjoj minuti poravnavaju preko Šimicevica i Gibica, da bi potom nakon sedmeraca prošli dalje.

Uzbudenja nije nedostajalo ni u ogledu koji je slijedio, a u kojem je, nakon 3:3 u regularnom dijelu, ulaznicu za drugo kolo s «kreca» izborila «Caffeteria», dok su se Vinkuranci oprostili od turnira. Njihovim putem krenuo je i «Tubus», kojima su put u «green room» pokazali Valcic i Cetkovic.


Podijeli: Facebook Twiter