Zakapao žive ljude

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Madarska policija otvorila je istragu nakon što je otkrila nekoliko tijela na otoku Csepel u Budimpešti, a madarski i srbijanski mediji prenose da je rijec o žrtvama koje su žive zakopane, a za što je osumnjicen srbijanski državljanin zajedno s dvoje domacih pomagaca.

Madarska policija nije otkrila broj tijela niti pojedinosti zlocina. "Pronašli smo nekoliko tijela i pokrenuli istragu o ubojstvu", rekao je policijski glasnogovornik Laszlo Bartha.

List Magyar Nemzet prenosi da je policiju o zlocinu obavijestio Rumunj koji je uspio pobjeci nakon što je do prsa bio živ zakopan.

Srbijanski zelenaš, osumnjicen za ubojstvo, doveo je policiju do mjesta u šumi na adi Csepel gdje su otkrili cetiri tijela.

Mediji u Srbiji prenose da je policija na adi u južnom predgradu Budimpešte pronašla tri "svježa" leša i još tri ljudske lubanje, zakopane nekoliko mjeseci ranije. (Hina)

Glavni akter otmice je najprije predstavljen kao Srbin, potom kao covjek s podrucja bivše Jugoslavije, a onda kao Makedonac. Konzulat Srbije u Budimpešti je, pozivajuci se na policijske izvore, demantirao da se radi o srpskom državljaninu, ali je i poslanstvo Makedonije u glavnom gradu Madarske navelo u priopcenju da pocinitelj nije Makedonac, piše B92.


Podijeli: Facebook Twiter