Zahvala obitelji Milotti

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ante Tonkovic, necak nedavno preminulog skladatelja i dirigenta Nella Milottija, želio je putem Glasa Istre u ime obitelji izraziti zahvalnost svima koji su poštovali lik i djelo pokojnog maestra te organizirali komemoraciju, sprovod i u medijima se prisjetili njegovog bogatog stvaralackog opusa i djelovanja.

- Prije svega željeli bismo se zahvaliti Istarskoj županiji koja je uvelike pomogla u organizaciji komemoracije i sprovoda, i pružila financijsku pomoc, te Gradu Puli, takoder na velikoj pomoci. Veliko hvala pulskoj Zajednici Talijana i njezinom predsjedniku Fabriziju Radinu te dr. Robertu Matijašicu, dekanu pulskog Sveucilišta Jurja Dobrile, koji su održali dirljive govore prilikom oprosta s našim dragim Nellom, kazao je Tonkovic.

Obitelj se takoder zahvaljuje pjevacima, dirigentima i vodstvu zborova i kulturno-umjetnickih društava "Lino Mariani", "Matko Brajša Rašan" i Roženice te pijanistici Eldi Krajcar Percan i velecasnom Željku Staveru.

Zahvale obitelji maestra Milottija i Glasu Istre, Radio Puli i TV Novoj, djelatnicima Opce bolnice Pula, odjelu neurologije gdje je maestro proveo posljednje dane svoga života, kao i svim prijateljima i štovateljima djela te rodbini.


Podijeli: Facebook Twiter