Zahuktava se bikerski tjedan na Monumentima

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Međunarodni moto susret Croatian Bike Weeka u četvrtak se preselio na Monumente, gdje je uz bendove Blackline i Harpoon Blues Band počeo središnji program bikerske fešte na kojem sudjeluju motoristi iz cijele Europe.

Glazbena večer započela je uz nastup benda Blackline, koji je svojim energičnim nastupom posjetitelje zabavljao uz brojne rock obrade. Slijedio je splitski Harpoon Blues Band koji je nastavio s obradama, ali u laganijem blues ritmu.Svirali su pjesme raznih legendarnih te modernijih blues izvođača. Posjetitelji su na raznim štandovima mogli kupiti nakit, kožne rukotvorine te druge bikerske potrepštine.

Večeras je na programu koncert bendova Sekiracija, Twin Horn Band, Rock Masters feat. Ervin Baučić i Delta Blues Gang. U subotu je vrhunac 19. Croatian Bike Weeka, a program će se odvijati tijekom cijelog dana. U 14 sati počinje izložbom oldtimera, veliki defile motorista po ulicama Pule slijedi u 16 sati, a u 17 sati održat će se stunt show. Moto igre slijede u 18 sati, a u 19 posjetitelji mogu pogledati natjecanje atraktivnih custom motora. Večernji program počinje nastupom pulskog benda CherryBombz, a headlineri Hladno pivo sa svirkom će početi u 23 sata. Sexy show održat će se u 1 sat, a za kraj subotnjeg programa zadužen je bend Cota G4. (A. Š.)


Podijeli: Facebook Twiter