Zagrlimo ljubav zajedno: Prikupljeno više od 4.500 kn

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Udruga Naš san njihov osmijeh obilježila je petu godišnjicu postojanja maratonskim koncertom pod geslom „Zagrlimo ljubav zajedno“ u klubu Uljanik na kojem je u petak sudjelovalo desetak pulskih bendova, a sve je imalo humanitarni karakter te je prikupljeno 4685 kuna. Novac će biti uplaćen na račun udruge te iskorišten za veliku humanitarnu akciju „Slušaj svoje srce“ kojom će u lipnju pripomoći najmanje 150 obitelji u 15 županija.

Kroz pet godina ova je udruga realizirala 35 humanitarnih akcija u kojima su uspjeli prikupiti oko 40 tona namirnica koje je primilo petstotinjak obitelji na području Hrvatske. U rad udruge uključeni su brojni volonteri, organizirane su u tihpet godina i stvaralačke radionice a udruga je za svoj rad primila više priznanja.

Zbog toga što su dobro organizirani, preksinoć im nije bio problem okupiti pulske glazbene kreativce različitih žanrova, od popa i rocka do punka i hip hopa pa su tako u programu koji je trajao sedam sati nastupili Irena & Mauro Giorgi, CherryBombz, Elm Street Escape, Limunova pita, Fonjatura, Pokret otpora, Sick Crap, Ostaci zvuka, 052, Shadow MC i Via Luče dok su uvijek impresivno umijeće plesanja break dancea prikazali članovi i članice AB Originala. Uz to, publiku je svojom vještinom glasovnog beatboxinga zabavio i mladi Petar Stanić. Koncert je tako protekao u dobrom raspoloženju i opuštenoj atmosferi. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter