Zagrijava se Twin Horn festival

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Na Monumentima je zapoceo 16. po redu Twin Horn beach party koji vec godinama slovi za jedan od najvecih moto susreta u Europi.

Ovogodišnje izdanje festivala zapocelo je u cetvrtak Metal Nightom, koji je u potpunosti bio posvecen heavy metalu. Cast da otvore Twin Horn beach party pripala grupi Art Knockout koja je kvalitetnim obradama hitova Judas Priesta zagrijala publiku.

Voditelj programa Alfredo Kocijancic potom je najavio bend The Static koji je hitovima Metallice dodatno oraspoložio okupljene znatiželjnike i bikere.



Prve veceri Twin Horn beach party okupio se mali broj ljudi, no to je ocekivano s obzirom da se glavnina programa dogada u subotu. Tako ce na Monumentima posjetitelji u subotu u 14 sati imati prilike vidjeti izložbu oldtimer motora, a u 16 sati predviden je vec tradicionalni defile gradom. Prošle je godine na defileu sudjelovalo više od 3.000 bikera koji su cinili šest kilometara dugu kolonu.

Ovogodišnja povorka protutnjat ce sljedecim ulicama: Creskom, 119. Brigade, Rivom, Flaciusovom, Dobrilinom, Laginjinom, Giardinima, Istarskom, 43. Istarske divizije i Cestom prekomorskih brigada. U 17 sati bikeri se vracaju na Monumente gdje pocinje stunt show i moto igre, a u 19 sati održat ce se izbor za najljepše preradeni motocikl.

Vecer je rezervirana za nastup bendova The Static, Plava trava zaborava i Heat, a oko jedan sat iza ponoci održat ce se tradicionalni seksi show.


Podijeli: Facebook Twiter