Zagrijano kino Valli ceka gledatelje

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Prošlog je petka, najvjerojatnije zbog niskih temperatura, došlo je do nepravilnosti u radu sustava grijanja u kinu Valli. Kako su nas u utorak obavijestili iz te ustanove, djelatnici Pula Film Festivala su nakon provjere cijelog sustava stupili u kontakt sa svim firmama koje ga održavaju te su u ponedjeljak navecer sanirani nedostaci.

Nakon što je tijekom cijele noci dvorana zagrijavana, u utorak je kino ponovno otvoreno gledateljima. Naime, redovne projekcije su u 17 sati, film "Underworld 3: Budenje", u 18.40, "Kronike", a u 20.40 "Tajni život kucnih pomocnica". Isti su filmovi i u srijedu na programu u drugim terminima.

Direktorica Pula Film Festivala Zdenka Viškovic-Vukic javno se zahvalila direktoru Plinare Deanu Kocijancicu, direktoru Intel Tradea - Opatija (servis za automatiku) Zoranu Paravicu, direktoru firme Qualich (izvodacu radova) Rinu Qualichu, serviseru kotlova Marinu Puli i njihovim suradnicima koji su se, bez obzira na vikend, odazvali pozivu te pomogli u otklanjanju kvara.

"Posebnu strucnu potporu u detekciji problema pružili su nam i Dražen Pavlovic, nadzorni inženjer, te Vladimir Paun, projektant termotehnickih instalacija u kinu Valli", kaže ravnateljica Viškovic-Vukic.

"Dužni smo se zahvaliti i distributerima filmova koji su na programu od 3. veljace, Blitz filmu i Continental filmu, jer, uzevši u obzir posebne okolnosti zbog kojih je kino Valli zatvoreno - nece obracunavati trošak najma filmova.

Buduci da je program kina raden mjesecno te su svi termini do 29. veljace unaprijed ispunjeni, filmovi koji su trebali biti prikazani od petka 3. do srijede 8. veljace bit ce, prema njihovoj raspoloživosti, uvršteni u program za ožujak.

Izražavam žaljenje svih djelatnika Pula Film Festivala što baš u ove hladne dane niste mogli pogledati najavljene filmove u vašem kinu Valli", kaže ravnateljica Viškovic-Vukic. (S. Z. T.)


Podijeli: Facebook Twiter