Zagrebao dobitnu srecku, pa je pojeo

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Putnik u avionu od Krakowa u Poljskoj do East Midlandsa u Velikoj Britaniji ogrebao je Ryanairovu srecku i ostao iznenaden. Dobio je 10.000 eura, no nakon što su mu zaposlenici objasnili kako dobitak ne može podici dok ne slete, putnik je u napadaju bijesa razderao srecku i pojeo je.

Mnogi ljudi bili bi presretni dobitkom od 10.000 eura, bez obzira kad ce dobiti novac, no ne i putnik na relaciji Krakow-East Midlands. Muškarac koji je zagrebao dobitnu srecku htio je novac odmah i kad je shvatio da se to nece dogoditi spopao ga je bijes te je pojeo svoj sretni papiric.

Posada aviona pokušala ga je nagovoriti da zalogaj vrijedan 10.000 eura zamijeni sendvicem zrakoplovne tvrtke, no putnik se nije dao razuvjeriti te je temeljito sažvakao dobitnu srecku i tako izgubio pravo na nagradu. Ryanair je stoga odlucio donirati istu sumu u dobrotvorne svrhe.

"Putnici su uvijek oduševljeni kad dobiju veliku novcanu nagradu po dolasku kuci. Nažalost, naš zadnji dobitnik bio je uvjeren da Ryanair u svakom svom avionu ima 10.000 eura u gotovini", rekao je predstavnik Ryanaira, Stephen McNamara.


Podijeli: Facebook Twiter