Zagrebacko iskupljenje Biske

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon što njih u prvom kolu tek nešto blaže deklasirao Split, košarkašice Biske Pule u subotu su se na isti nacin obracunale sa zagrebackim Agramom" koji su u Zagrebu "zaledile" na "minus 39" poena, privevši utamicu kraju rezultatom 45:84. Puljanke su zaigrale kompletne te poslije dugo vremena, pogotovo s obzirom na tranzit u igrackom kadru koji je trajao do prije nekoliko dana, odigrale odlicnu utakmicu.

Nakon nervoznog pocetka i obostrano brojnih grešaka, pulska ekipa je prvu dionicu utakmicu privela kraju sa sedam poena, a u ostatku prvog poluvremena tražeci najjednostavnija za realizaciju što im je polazilo za rukom i podebljati za još šest. I u nastavku su Puljanke nastavile igrati koncentrirano u napadu, koristeci superiornost u skoku, pa je prednost konstantno rasla te u jednom trenutku dosegla i "plus 41".

Po ucinku su prednjacile Brittanie Taylor-James (24) i Maja Ramljak (16), no u završnim dijelu utakmice iskazale su se i najmlade prvotimke Biske Pule (Paris, Mandic, ?ukic…) koje su i u zadnjoj cetvrtini zadržale pozitivan skor.

Dvorana u Trnskom. Gledatelja: 100. Suci: Perlic (Velika Gorica) i Brezovic (Zagreb).

AGRAM: Vukicevic 2, Kovac 6, Mikulic, Vukadin 4, Borovic 4, Nikpalj 1, Vujic, Misir 12, Vidakovic 3, Šaric - Alatovic 11, Božicek 1, Hovratic.

BISKA PULA: ?ukic 2, Premasunac 8, Mandic 4, Cvetkovic 7, Paris 4, Taylor-James 24, Popovic, Modric 10, Ramljak 16, Škoric 9.


Podijeli: Facebook Twiter