Zagrebački trap kraljevi High5 u Puli


Nakon dvije uspješne epizode hip-hop partyja, Dinstagram dvojac (Neozmiljan i MC Renesansa) organiziraju sutra, u petak, treći hip hop party '808' u pulskom klubu Monte Paradiso, s početkom u 22 sata.

Ovoga puta u goste dolaze domaći trap kraljevi iz Zagreba - High5, trenutno jedni od prvaka domaće rap glazbe, a osim njih nastupit će Tikach & Zolium, uz lokalne snage DJ Kool S i Zmiju.

Zagrebački trap bend High5 prilično su svježe ime na sceni, a proboj im je počeo prije godinu dana kada su nastupili u prepunoj Tvornici kulture kao predgrupa Prti Bee Geeu. Taj im je nastup označio put prema samom vrhu hrvatskog rapa. Samo je godina dana bila potrebna da High5 postanu jedan od najboljih novih rap izvođača u Hrvatskoj, ali i regiji. U prilog tome govore i rasprodani klubovi u Osijeku, Ljubljani i Rijeci, što je rijetkost za bend koji ima samo EP.

Na njihovom posljednjem zagrebačkom nastupu, prvom solo u Velikom pogonu Tvornice kulture kojeg su gotovo pa rasprodali, High5 su pokazali da su spremni za velike prostore i samostalne koncerte. Od EP-a "Triestri" preko singlova "Kaj kaje", "Doobie" i "Cheez", High5 su izbacili još nekoliko novih hitova poput "Sinusi", "Doktori" i "Žene Gazele". (Z. A.)


Podijeli: Facebook Twiter