Zagrebacka isprika Trio Buzetu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Elektronskom poštom u srijedu je na adresu buzetskog bocarskog prvoligaša stigao dopis Zagrebackog bocarskog saveza naslovljen "Isprika za neugodnosti na prvenstvenoj utakmici Zrinjevac - Trio Buzet".

U dopisu koji potpisuju Petar Buljan i Mario Milanovic-Litre, predsjednik i tajnik ZBS-a izmedu ostalog stoji: "U ime Saveza i u ime vecine zagrebackih bocara upucujemo javnu ispriku svim clanovima Vašeg kluba zbog dogadaja na prvenstvenoj utakmici I. lige izmedu domacina BK "Zrinjevac" i Vašeg kluba, koja se igrala 12. veljace 2011. godine u Zagrebu. Živimo u uvjerenju da ce HBS u duhu svojih pravila sankcionirati sve suce koji kaljaju ugled svojih saveza i gradova."

Podsjecamo, susret "Zrinjevca" i "Trio Buzeta" prekinut je pri samom kraju kod ukupnog rezultata 12:12 nakon što je sudac Dragan Gracin dosudio istek vremena za odigravanje boce (45 sekundi) koju je u igri parova namjeravao odigrati buzetski bocar Jure Kozjek, nakon cega su Buzecani nasrnuli na suca.

Premda ova isprika predstavlja tek malu moralnu satisfakciju Buzecanima, s obzirom na to da su u konacnici izgubili susret 12:14, lijepo je znati da i zagrebacki savez, kojeg su clanovi i "Zrinjevac" i Gracin, ne dijeli isto mišljenje sa svojim sucem.


Podijeli: Facebook Twiter