Zagreb: Vandali poplavili dva kata hotela Dubrovnik

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Vodom iz hidranta poplavljena su dva kata hotela Dubrovnik u središtu Zagreba, no je li u pitanju vandalski čin ili tek kvar na protupožarnom sustavu, nije za sada utvrđeno. 

Prema prvim informacijama, incident se dogodio u subotu oko 6 sati. Nešto prije toga, sumnja se, u hotel je ušlo nekoliko nepoznatih osoba, koje su otvorile hidrante na sedmom katu i pustile vodu da nekontrolirano poplavljuje sobe. Voda se izlila i u sobe na šestom katu. 

- Nastojimo sanirati štetu i učiniti sve da našim gostima boravak ne bi bio poremećen, rekli su nam kratko u hotelu te potvrdili da je voda uglavnom natopila namještaj i podove. 

- Nismo još sigurni što se točno dogodilo, niti možemo procijeniti štetu. Srećom, u pitanju je samo voda, dodaju u hotelu koji je tijekom subotnjeg prijepodneva nastavio normalno raditi. 

Policija je informaciju o poplavi u hotelu Dubrovnik zaprimila oko 7 sati. U nastavku rasvjetljavanja ovog slučaja trebale bi biti pregledane sve sigurnosne kamere s hotela, ali i protupožarni sustav mora biti detaljno provjeren da bi se isključila mogućnost kvara kao uzroka nezgode. (A. RAIĆ KNEŽEVIĆ/NL)


Podijeli: Facebook Twiter