Zagreb: Valhalla metal festival u Močvari 13. i 14. svibnja

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U zagrebačkom klubu Močvara u petak i subotu, 13. i 14. svibnja, održat će se Valhalla metal festival, na kojem će nastupiti ukupno 10 bendova - sedam hrvatskih, dva austrijska i jedan njemački, najavili su organizatori.

Prvog dana festivala nastupit će mladi njemački heavy metal bend Booze Control, zagrebački thrash metalci "stare škole" LIV, varaždinski Cold-Snap, koji je u karijeri održao više od 320 koncerata diljem Europe, zagrebački black metalci Frozen Forest i splitski grindcore ekstremisti Inverted Pussyfix.

U subotu svirat će agresivni trash metalci Mortal Strike iz Beča, austrijski barbarski metal bend Tulsadoom, zagrebački heavy metal trio Flesh, zagrebački trasheri Narednik Lobanja i vod smrti te, za kraj, hrvatski death metal veterani Usud.

Tijekom festivala održat će se tematske slušaone u sklopu kojih će se podijeliti nagradne ulaznice za dva velika metal koncerta koji slijede. Prvog dana održat će se "American Big 4" slušaonica bendova Metallica, Slayer, Megadeth i Anthrax, a u nagradnoj igri dodijelit će se jedna ulaznica za koncert Slayera i Anthraxa 1. lipnja u Zagrebu. Drugog dana bit će "British Big 4" slušaonica bendova Iron Maiden, Judas Priest, Black Sabbath i Motörhead, te će se dodijeliti jedna ulaznica za koncert Iron Maidena 27. srpnja u Splitu. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter