Zagreb: Ubio brata blizanca

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Jedan ubod nožem u srce bio je koban za 31-godišnjeg Vedrana Tomasa. Nanio mu ga je, vjeruju istražitelji, njegov brat blizanac Miroslav oko četiri sata i 40 minuta prvi dan ove godine, piše Večernji list.

Zločin se dogodio u stanu braće u Ogrizevićevoj ulici na zagrebačkoj Trešnjevci. U vrijeme ubojstva s blizancima je u stanu bila Dolores D., koja je živjela s blizancima Tomas kao djevojka ubijenog Vedrana, s čijim je bratom bila u prisnim odnosima, piše Večernji list, objašnjavajući da iz dosad prikupljenih informacija proizlazi da su braća 'dijelila' tu djevojku, ali i druge djevojke s kojima su se znala družiti u stanu.

Jutarnji list piše da se, po svemu sudeći, radilo o prilično otvorenoj vezi u kojoj su dvojica blizanaca zajedno imala seksualne odnose s djevojkom koje su snimali i videokamerom. Policija je tijekom očevida pronašla i zaplijenila niz snimki zajedničkih orgija, a na orgijama je osim blizanaca i Dolores sudjelovalo još djevojaka.

Dolores je policiji priznala kako su bili skloni sado-mazo zabavama koje je ona znala organizirati iz hobija. Na novogodišnjoj zabavi uvelike se konzumirao alkohol, a prema nekim informacijama i droga. Miroslav i Vedran su se posvađali, a Dolores je navodno bila u dugoj sobi i krajičkom oka vidjela da je Miroslav prema bratu zamahnuo nožem. Vedran se srušio na pod i počeo grčiti. Kad je Miroslav shvatio što je učinio, sam je pokušao reanimirati brata, no prilikom masaže srca Vedran je počeo povraćati i izbacivati krv.

Dolores je panično govorila Miroslavu da mora pozvati Hitnu pomoć, te je potom uzela pištolj koji je bio u stanu, uperila ga prema Miroslavu i rekla mu da će ga ubiti ako ne pozove Hitnu pomoć. Kako bi ga uplašila, ispalila je pokraj njega hitac u fotelju.

Mediji javljaju da je zbog ubojstva brata blizanca uhićen Miroslav Tomas (31). (Tportal.hr)


Podijeli: Facebook Twiter