Zagreb: U stanu pronađena ubijena 74-godišnjakinja

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Mrtvo tijelo 74-godišnje žene Marije I. s vidljivim ozljedama pronađeno je danas u stanu u Boškovićevoj ulici u središtu Zagreba. Sumnja se na ubojstvo.

Nesretna žena pronađena je u stanu u prizemlju zgrade kućnog broja 22 koja se igrom slučaja nalazi nasuprot zagrebačkog dopisništva Novog lista. Policija obavlja očevid i razgovara sa svim susjedima nesretne žene, među ostalim s novinarima i drugim djelatnicima zagrebačkog dopisništva Novog lista. Kako doznajemo, pregledavaju se i videonadzorne kamere tvrtki i odvjetničkih ureda u Boškovićevoj ulici. 

Policija je utvrdila da je nesretna žena žrtva pljačke. Stan je naime bio potpuno ispreturan, a s obzirom da nema tragova provale izgleda da je razbojnika sama pustila u stan.

Kako doznajemo, bila je teško bolesna i živjela je sama 13 godina nakon smrti supruga. Danas ujutro njena ju je sestra otpratila k liječniku, a nakon povratka kući pustila ju je da se odmori te krenula u kupovinu. Kada se sestra vratila iz kupovine u stan u Boškovićevoj pronašla je Mariju I. mrtvu. (Vanja VESIĆ/Novi list)


Podijeli: Facebook Twiter