Zagreb: U pucnjavi ubijen mladic

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Devetnaestogodišnji I. M. sa zagrebacke Trešnjevke, koji je kasno sinoc pronaden ranjen u Ulici Jarun, umro je od posljedica propucavanja, receno je danas na konferenciji za novinare u PU zagrebackoj.

Jucer oko 22.40 sati nepoznati je pocinitelj s više metaka iz zasad neutvrdenog vatrenog oružja ranio I. M. kojemu je lijecnicka pomoc pružena u KB-u Sestara milosrdnica, ali je tijekom operacije preminuo. Policija za pociniteljem ubojstva intenzivno traga, rekla je glasnogovornica PUZ-a Jelena Bikic.

Izvijestila je da je 19-godišnjak nazvao 112 i rekao "Pucali su na mene, ranjen sam", a 112 je obavijestio policiju. Kad je policija došla u Ulicu Jarun, kod kucnog broja 28, zajedno s Hitnom pomoci, 19-godišnjaka više nismo mogli kontakrirati, nismo uspjeli s njim razgovarati, rekla je Bikic.

Dodala je da je policija mladica pronašla da leži iza automobila na parkiralištu u blizini crkve sv. Mati Slobode. Rekla je i da policija još ne zna je li na mladica pucano tamo ili drugdje. Policija kod mladica nije pronašla oružje.


Podijeli: Facebook Twiter