Zagreb: Pronađen ubojica zaštitara u Dubravi

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Zagrebačka policija je nakon gotovo tri godine razriješila pljačku banke u naselju Dubrava u kojoj je u prosincu 2010. ubijen zaštitar Damir Klepšec.

Rezultate kriminalističkog istraživanja policija će objaviti na konferenciji za novinare sutra u 10 sati, no prema pisanju medija zbog ubojstva zaštitara uhićen je 32-godišnji muškarac.

Jutarnji list navodi da je riječ o Aleksandru T., uhićenom nedaleko mjesta zločina, nakon što se oko njega policijski obruč počeo stezati prije nekoliko tjedana.

Krvava pljačka Volksbanke u Aveniji Dubrava 159 dogodila se 22. prosinca 2010. oko 8.20 sati kada je u poslovnicu upao naoružan muškarac i djelatnicima zaprijetio pištoljem. U pljački ga je pokušao spriječiti 49-godišnji zaštitar, no razbojnik ga je usmrtio s tri hica i pobjegao s plijenom od oko 200 tisuća kuna.

Nedugo nakon zločina policija je objavila fotorobot počinitelja, no on je godinama ostao neotkriven.

Detalje kriminalističkog istraživanja na konferenciji za novinare u sjedištu zagrebačke policije u Matičinoj ulici trebao bi otkriti načelnik Sektora kriminalističke policije Danijel Žugel i njegov pomoćnik Pejo Božić. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter